Social Login

Returnări

Acest formular trebuie sa fie completat in intregime, si va vom raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

RENUNTAREA LA CUMPARARE - Returnarea produselor

Clientul LILIA S.R.L. poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:

1. Coletele prezinta deteriorari severe;

2. Produsele au fost livrate / facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia.

Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica,

va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor,

daca este cazul, sunt suportate de client.

3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

4. Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

5. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

6.Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.

2. Produse nefunctionale in primele 24 de ore de la livrare (DOA)

Daca se constata ca produsul este nefunctional in primele 24 de ore de la momentul livrarii sau ridicarii de la punctul de lucru, puteti solicita returnarea produsului si inlocuirea acestuia.

3. Produse aflate in garantie cu raport de service de inlocuire (negatie)

Produsul pentru care unitatea de service abilitata a emis accept de inlocuire, se poate returna la sediul Vanzatorului. Acesta va fi inlocuit cu un produs identic (in acest caz neintervenind costuri suplimentare) sau cu un produs similar (cu posibilitatea achitari diferentei), daca acest lucruri nu sunt posibile , se va returna contravaloarea acestuia.

Informaţii despre comandă
Informaţii despre produs și motivul de returnare
Am citit și sunt de acord cu Termeni si Conditii